PUBLICITAT

Blanco: «A veure si som capaços de sortir vius d'aquí»

  • El tècnic del FC Santa Coloma creu realment que «no estan molt lluny del nostre nivell»
IVÁN MOURE
ESCALDES-ENGORDANY

Periodic
Foto: TONY LARA

Quan acabi el partit de la UE serà el FC Santa Coloma el que entri en escena tot i que en terres islandeses, al camp del Breidablik (21.30 hores d'allà i dues menys al Principat).

Luís Blanco, com el seu homòleg Emiliano, compta amb una llista de tan sols 16 convocats degut a les baixes per lesió i per motius laborals que té a la plantilla. Un problema que agreuja les opcions de classificació davant un rival que també hauria d'estar alguns esglaons per sobre. No obstant això l'entrenador del subcampió de Lliga va llençar una qüestió a l'aire a mode d'objectiu per al partit d'anada: «A veure si som capaços de sortir vius d'aquí». Això permetria jugar la tornada encara amb esperances. «Es pot somiar perquè, tot i saber que sobre el paper són superiors, no estan molt lluny del nostre nivell. Realment pensem que es pot», va afirmar un tècnic a qui agrada motivar els seus jugadors amb frases d'aquest tipus.

Blanco s'ha trobat amb el Breidablik el mateix problema que Emiliano amb el Zrinjski: No hi ha rastre d'aquest equip en vídeos a internet. «Fins i tot he parlat amb Koldo per conèixer alguna cosa d'ells», va assegurar.

Un altre problema són les baixes: Renato, Gilbert, Smith, Iguacel i Pousa. D'aquí neix la frase del tècnic que ha donat peu al titular. Sense ells... «A veure si som capaços».

 


Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT