PUBLICITAT

El pla de viabilitat no preveu la supervivència del futbol sala

  • El termini per inscriure's a Segona va expirar el divendres passat i Moliné confirma: «desapareixerà»
IVÁN MOURE
ESCALDES-ENGORDANY

Periodic
Els jugadors surten del club amb cares de preocupació després de reunir-se amb Puig, a principis de maig Foto: àlex lara

Dues processos paral·lels del cas FC Andorra confirmen que la secció de futbol sala, la que fa dos mesos que es va classificar per als play-off d'ascens a l'elit del futbol sala espanyol, desapareix.

D'una banda, la situació del pla de viabilitat que el Govern va exigir elaborar François Moliné fa quinze dies. La setmana passada el president del club va presentar-ne un que li van catalogar de «poc professional» convidant-lo a fer un altre, diguem, amb més cara i ulls. Moliné, però, té un problema: l'Executiu li ha demanat això però no li ha dit el forat econòmic detectat a l'auditoria. El cas és que, sense xifres, el deures que ha de fer el màxim mandatari de l'Andorra difícilment podrà fer res amb cara i ulls i s'ha posat en mans de GM Consultors.

Segons ha pogut saber aquest rotatiu, l'empresa contractada té la intenció de fer dos plans de viabilitat: un preveient un deute de 300.000 euros i una forquilla fins els 400.000. Cap dels dos, però, contempla la supervivència del futbol sala, ni a Segona i en una divisió inferior.

D'altra banda, el divendres de la setmana passada va expirar el termini per fer les inscripcions a Segona en la Liga Nacional de Futbol Sala (LNFS) espanyola. I ja no hi ha res a fer. L'Andorra tenia algun interessat en rescatar una secció que estava en perill d'extinció, sobretot l'ex porter Marimón, que fins i tot va arribar a parlar amb el president de l'LNFS, Javier Lozano, per veure si es podia prorrogar el termini, explicant-li la situació actual del club tricolor. Fins i tot Xavier de la Rosa va estendre la mà a ajudar –esportivament parlant– si l'equip es mantenia en competició però Moliné, que no va voler confirmar ni desmentir res del que s'explica en aquest article, tampoc no va negar una evidència que ja es mastegava: «Sortir a Segona costa 30.000 euros i si els trobem, es destinaran a eixugar el deute. I sortir a regional tampoc no té sentit. M'agradaria una altra solució, però puc afirmar que la secció de futbol sala, tal i com estan les coses, desapareix».



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT