PUBLICITAT

Llull: «Pau Gasol, Navarro i Felipe necessiten descans»

  • L'internacional espanyol entén la baixa dels tres companys a l'Europeu
I.MOURE
ANDORRA LA VELLA

Periodic
Llull, al centre de la imatge, amb els nens del Nike Camp, ahir a l'Alay Foto: ÀLEX LARA

Rudy Fernández i Víctor Claver van donar el dimarts passat el tret de sortida a la desfilada d'estrelles del Nike Camp Andbank 2013 i ahir va ser el torn de Sergi Llull.

El base del Reial Madrid i internacional amb Espanya no va dubtar a assenyalar, davant el centenar de nens que hi havia al Joan Alay, que entén la decisió dels seus companys de selecció Pau Gasol, Joan Carles Navarro i Felipe Reyes i va afegir: «És normal. Porten molts anys a un gran nivell i necessiten descans».

Precisament a l'EuroBasket 2013, que es disputarà a Eslovènia del 4 al 22 de setembre, pot significar un hat-trick per a Llull després de ser partícip en els aconseguits a Lituània 2011 i Polònia 2009. «És un dels títols que més il·lusió m'han fet en la meva carrera esportiva, juntament amb la Copa del Rei que van guanyar fa dos anys a la pista del Barça i amb la plata olímpica aconseguida als Jocs de Londres.

Per al base del Reial Madrid, que assegura que des de que era petit és seguidor blanc i que està complint un somni jugant en l'equip que sempre havia desitjat, la temporada ja finalitzada ha estat més que satisfactòria. «Ha estat un bon any, guanyant la Lliga, la Supercopa i arribant a la final de la Final Four» i es va aventurar a avançar: «Això permet donar continuïtat al projecte que hi ha». Perquè per a ell, dita sigui la obvietat, «ser del Madrid significa tenir l'obligació d'arribar al màxim de finals i guanyar títols».

Llul es va fer un fart ahir de signar autògrafs i jugar amb els nens del Nike Camp, cosa que també faran avui els blaugranes Rabaseda i Navarro, amb qui últimament salten espurnes a la pista: «És normal. Ens respectem, però al parquet competim».

El futbol també tindrà més protagonisme des d'avui, que obre el teló de visites de luxe amb el recent fitxatge de l'Stoke City anglès, l'ex blaugrana Marc Muniesa.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT