PUBLICITAT

Aquest estiu, la festa s'acabarà a les sis

  • Les festes majors tindran els mateixos horaris de tancament que els establerts en el decret per bars i discoteques
L.F.M.
LA MASSANA

Periodic
Foto: TONY LARA

Primer van ser les discoteques i els bars amb el decret per establir els horaris de tancament, aquest estiu és el torn de les festes majors, i la intenció dels cònsols és que acabin a les mateixes hores. Així doncs, aquesta temporada la festa tindrà límits: els divendres, a les cinc del matí, i dissabtes i diumenges a les sis. La prova pilot la farà Ordino amb el Roser aquest cap de setmana. Amb aquesta «uniformització dels horaris» els comuns volen acabar amb «els problemes a la via pública, les molèsties al veïnat i la destrossa del mobiliari urbà», i també evitar «que quan coincideixen dues fetes majors, la gent es desplaci a la que acaba més tard».

El cònsol massanenc, David Baró, va explicar que no es tracta però d'un decret, sinó «d'un compromís de tots els comuns». Aquests hauran de parlar amb les comissions de festes i arribar a un consens.

Baró va explicar que aquesta nova mesura va d'acord amb les polítiques de la nova direcció de la Policia, que actualment està fent una ronda de reunions amb tots els comuns.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT