PUBLICITAT

Més de 100 ensenyants de música es troben a la Seu

EL PERIÒDIC
LA SEU D'URGELL

L'alcalde de la Seu d'Urgell, Albert Batalla, va inaugurar ahir a la sala de Sant Domènec la 8a edició de l'Escola d'Estiu d'Educació Musical que organitza l'Associació d'Ensenyats de Música de Catalunya on hi participen més de 100 professors i mestres de música.

Batalla va donar la benvinguda als ensenyants de música que fins divendres estaran a la ciutat realitzant tallers i cants comuns a les instal·lacions de l'Escola Municipal de Música. L'alcalde urgellenc va aprofitar per explicar als participants d'aquesta escola d'estiu la importància de la música en l'àmbit cultural tant de la ciutat com del seu entorn.

En la jornada inaugural de l'Escola d'Estiu d'Educació Musical també hi va intervinir la presidenta de l'Associació d'Ensenyats de Música de Catalunya, Anna Farrés, qui va agrair tant a l'Ajuntament urgellenc com a la directora de l'Escola Municipal de Música, Sonia Lanau, per haver fet possible aquesta vuitena edició de l'escola d'estiu d'educació musical a la capital de l'Alt Urgell.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT