PUBLICITAT

Andorra tindrà representació en els exercicis de solo, duet i figures

  • La piscina dels Serradells aplegarà fins diumenge 188 nedadores de 27 països de tot el món
EL PERIÒDIC
ESCALDES-ENGORDANY

Andorra serà des d'avui fins diumenge l'epicentre mundial de la natació sincronitzada, amb la disputa de la Copa Comen infantil 2013 a la piscina dels Serradells.

Sota la tutela de la Confederació Mediterrània de Natació, es tracta d'una competició que comptarà amb la presència de 27 països i 188 nedadores. Àustria, Bielorrússia, Bèlgica, Bulgària, Canadà, França, República Txeca, Alemanya, Grècia, Israel, Itàlia, Japó, Liechtenstein, Mónaco, Holanda, Polònia, Portugal, Rússia, San Marino, Eslovàquia, Sudàfrica, Espanya, Suïssa, Turquia, Estats Units, Veneçuela tindran representació en una de les proves internacional de més pes i, com no, Andorra.

La representació tricolor, encapçalada per les entrenadores Livia Montes i Maria Cerdà, la formaran Adei Bazán López (1998, CE Serradells) en solo, i Bazán i Laia Guerrero Torrente (1999, CE Sant Julià) en duet; a més totes dues també estaran en l'exercici de figures.

En solo competiran 27 nedadores, de les quals 12 passaran a les finals. En duet, 23 les parelles i també 12 passen a les finals. Amb el mateix sistema, en equip hi haurà 13 conjunts, mentre que en combo, amb 10 equips, es realitzarà la final directa.

AVUI, desfilada INAUGURAL / Avui ja comença el show amb una desfilada a les 19.00 hores de tots els equips. Demà, eliminatòries de duet i equips; divendres eliminatòries de solo i final de combo; dissabte figures i final de duet i diumenge finals de solo i equips.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT