PUBLICITAT

Paco Sedano, un altre visitant de luxe per al Campus Carles Riba

  • El porter del Barça, «el millor del món» visita als participants del primer torn
I. M.
ANDORRA LA VELLA

Periodic
Foto: ÀLEX LARA

El Campus Carles Riba té cada any una sorpresa preparada per als joves. En aquesta edició, la sisena, l'estada de l'exentrenador del FC Andorra compta en el primer torn, que va començar diumenge, amb 90 joves. Ahir tots ells van poder gaudir d'una cara nova, d'un visitant de luxe com és el porter del Barça Paco Sedano. El millor del món, diuen alguns.

Sedano acostuma a estar de vacances per aquesta època i per això no ha pogut venir cap dels cinc estius anteriors. «Hauria d'estar a Madrid [on va néixer i es va criar] però faig INEF a Barcelona i aquesta setmana tenia examen», va explicar ahir.

Al Poliesportiu estava en la seva salsa, gaudint del futbol sala, admirat pels nens, responent a tot tipus de preguntes –«fins i tot m'han dit què se sent quan estas a la banqueta», bromejava– després d'una temporada en la qual el Barça ha guanyat tots els títols nacionals. «Queda pendent la Champions, per a l'any vinent», va assegurar.

No és la primera vegada que Sedano ve a Andorra, però. Quan jugava al Móstoles i Riba entrenava l'Andorra ja va venir. Del club tricolor està tant al corrent de tot el que ha passat com sorprés: «S'havia classificat per als play-off i ha estallat tot l'escàndol. Esperem que no desapareixi perquè sempre ha estat un club amb un prestigi de seriós i complidor amb els pagaments».



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT