PUBLICITAT

Detingut el motorista implicat en l'accident mortal a Santa Coloma

  • El conductor de la Harley, un andorrà de 23 anys, està acusat d'homicidi per imprudència
EL PEIRÒDIC
ANDORRA LA VELLA

Periodic
Lloc de l'avinguda Santa Coloma on va impactar el conductor de la motocicleta Honda CB600 Foto: ANA/ A.R.

La Policia va detenir el passat dijous el conductor d'una de les dues motocicletes implicades en l'accident mortal del passat dimecres a Santa Coloma per homicidi per imprudència. El detingut, un andorrà de 23 anys, conduïa la Harley Davidson Heritage Softail que va impactar amb la Honda CB600, i que conduïa l'andorrà de 33 anys que hores després de la col·lisió va morir a conseqüència de les ferides de l'impacte.

L'accident va tenir lloc dimecres passat poc després de les 16.30 hores a l'avinguda de Santa Coloma. Segons van informar fonts presencials a l'ANA, la motocicleta Harley Davidson sortia de la benzinera per incorporar-se al carril de pujada cap a Andorra la Vella quan la motocicleta Honda, que presumtamnet circulava a gran velocitat, venia en direcció contraria sense que el conductor de la Harley tingués temps de veure-la. Les dues motos van col·lidir lateralment i el conductor de la motocicleta Honda va caure a la calçada, arrossegant-se fins a topar amb un mur de pedra de la voravia, i va resultar greument ferit. L'home va ser traslladat a l'Hospital Nostra Senyora de Meritxell on se' va operar d'urgència, però ja no es va poder fer res per salvar-lo i va morir a quiròfan cap a les 21 hores. El motorista detingut va resultar ferit lleu amb contusions.

ALTRES DETENCIONS / Durant la setmana del 24 al 30 de juny la Policia va detenir nou persones més, entre les que també hi ha un resident espanyol per un presumpte delicte contra la salut pública inscrit en l'Operació Dalton, que ja ha suposat la detenció de 48 persones i la detenció el dia de Sant Joan d'un resident espanyola de 19 anys amb una taxa d'alcoholèmia de 2,35 g/l.

D'altra banda, la Policia va detenir el passat dimarts al Pas de la Casa un resident portuguès com a presumpte autor d'un delicte de furt. Els fets es remunten a mitjans d'abril quan es va rebre una denúncia de la sostracció de diverses joies d'un valor aproximat de 620 euros, en un domicili particular del Pas de la Casa, al què l'autor hauria accedit sense forçar la porta d'entrada. Per aquest motiu, la investigació va conduir els agents a la detenció de l'home, que havia estat allotjat en aquest domicili uns mesos.

Paral·lelament, els dies 26 i 27 de juny, la Policia va detenir dos joves, un resident de nacionalitat dominicana de 23 anys i un andorrà de 20 anys, per un presumpte delicte de furt amb força en un domicili particular. Els fets es remunten a finals del mes de maig, quan es va rebre una denúncia per la sostracció d'un ordinador portàtil valorat en uns 1.300 euros, i tres anells d'or, en un domicili particular de la capital on no s'observava cap trencament a la porta d'entrada de l'habitatge. La investigació va portar a la detenció dels dos joves que haurien accedit a l'habitatge ja que un d'ells disposava d'una còpia de la clau d'entrada. L'enquesta també va permetre recuperar l'ordinador portàtil.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT