PUBLICITAT

La Massana programa rutes a cavall i excursions guiades

  • El públic potencial són tant els turistes com la gent del país
EL PERIÒDIC
LA MASSANA

Periodic
Rutes a cavall a la Massana Foto: COMÚ DE LA MASSANA

El Comú de la Massana manté l'oferta turística de l'estiu passat de cara a aquesta temporada: rutes a cavall, excursions guiades a peu i visites als pobles amb el Sisquet de Cal Sinquede. El públic potencial són tant els turistes com la gent del país, i les activitats estan pensades per a totes les franges d'edat, per poder realitzar en família o amb amic.

Aquesta temporada el comú ha ampliat les rutes a cavall amb excursions diàries al Pla de l'Estany. Per motius de seguretat, cada sortida compta amb un nombre màxim de quatre places. Aquesta activitat es porta a terme conjuntament amb l'Hípica de l'Aldosa. Les sortides seran cada dia a les 10.30 hores i a les 15.30 hores. Les excursions arriben fins al Pla de l'Estany i a partir d'aquí, la baixada es realitza a peu, ja que el pendent fa difícil el descens a cavall.

D'altra banda, el comú va assenyalar ahir que cada cop hi ha més demanda per fer excursions guiades. De fet, l'any passat es va doblar el nombre de tiquets venuts, que van arribar als 1.120. En aquesta edició s'ha introduït una ruta apta per a tota la família, la d'Aigües Juntes, que substitueix la de Percanela, que presentava dificultats per a algunes persones. Aquest producte està cofinanaçat conjuntament pel Comú de la Massana i hotelers massanencs i ordinencs. Participen en el projecte els hotels: Anyós Park, Verdú, Abba, Rutllan, Giberga, Sant Moritz, Micolau, Palomé, Ordino, Babot, Arans, la Neu i Coma, informa l'ANA.

Pel que fa al Sisquet de Cal Sinquede una de les novetats d'aquets any és que s'ha retardat l'horari de les sortides al poble de la Massana fins a les 20 hores, perquè en la passada edició es va comprovar que aquest producte atrau a molta gent del país. Serà els dimecres i divendres.

D'altra banda, també hi haurà visita nocturna dissabte a la nit a Pal, a les 22.30 hores. Alguns restaurants col·laboren amb la iniciativa, lliurant tiquets gratuïts a les persones que sopin en els seus establiments.

A part de les tres propostes, els comuns de les Valls del Nord han editat un guia de camins, amb quaranta rutes referenciades. Es tracta d'un mapa de camins molt pràctic ja que indica el grau de dificultat, la llargada i l'estimació horària de cada recorregut.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT