PUBLICITAT

Els eventuals mostraran el nou recorregut turístic

  • La nova oficina de turisme de Santa Coloma s'inaugurarà en breu
EL PERIÒDIC
ANDORRA LA VELLA

Periodic
Minguillón, ahir a la presentació. Foto: ANA / N. M.

El Comú d'Andorra la Vella va presentar ahir els vint eventuals d'estiu de promoció turística que s'encarregaran d'orientar els visitants durant els mesos de juliol i agost. A més, aquest any els joves encaren un nou repte que és mostrar el nou recorregut turístic de Santa Coloma, que s'oferirà des de la nova oficina de turisme que hi haurà al costat de l'església i que s'espera poder inaugurar en breu.

El cònsol menor de la parròquia, Jordi Minguillón, va donar la benvinguda als eventuals d'aquest any i els va animar a ser la cara amable de la parròquia i a atendre amb un somriure a tots els visitants.

Nou itinerari / El nou projecte que s'inaugura aquesta temporada serà l'itinerari turístic de Santa Coloma, que mostrarà l'església, el jaciment de la Margineda, la balma i els diferents ponts, i que s'espera poder començar al més aviat possible, tan aviat com estigui enllestida l'Oficina de Turisme de Santa Coloma, informa l'ANA.

Segons van informar des de la corporació, en aquesta ocasió s'han contractat una vintena d'eventuals per a la promoció turística, però en total el Comú contracta al voltant del centenar de persones eventuals per a diferents tasques durant l'estiu. Una de les treballadores que informarà els turistes durant aquest estiu des de l'Oficina de Turisme del pont de la Rotonda és Andrea Freitas, que hi serà per segon any perquè «m'agrada participar en la vida ciutadana ajudant a la gent que entri al país perquè es quedin, estiguin ben informats i marxin amb un bon record».



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT