PUBLICITAT

Rudy: «M'encanta Andorra, m'agradaria viure aquí»

  • L'aler del Reial Madrid, un enamorat del nostre país
i. m.
escaldes-engordany

Periodic
Foto:

Rudy Fernández i Víctor Claver van ser ahir les primeres estrelles del Nike Camp 2013. Són dos clàssics de l'estiu i com cada any, es van presentar davant els nens per compartir una estona amb ells, signar autògrafs o respondre a les preguntes del joves que somien amb ser com els seus ídols algun dia.

Rudy fa sis anys que no falla a la cita de Nike però realment està tan encantat de fer-ho que fins i tot es va declarar un enamorat del nostre país: «M'encanta Andorra, és un lloc especial per a mi i s'hi està molt bé... M'agradaria viure aquí», va assegurar l'aler del Reial Madrid, nascut a Mallorca, format al Joventut de Badalona i amb experiència a l'NBA ?Portland i Denver? abans de tornar a Espanya.

Tot i el seu currículum, amb una dècada com a professional, l'internacional espanyol admet que «sempre» es pot millorar. «A mí per exemple m'agradaria fer servir més la mà esquerra però sobretot s'ha de treballar allò que saps fer bé». El que no sap és si estaria disposat a jugar a l'etern rival, el Barça, però tampoc no es va tancar la porta: «El bàsquet no deixa de ser una professió. El Madrid va tenir més voluntat per fitxar-me però el Barça també té grans jugadors i és un dels grans d'Europa».

Claver, qui assegura no tenir cap ídol d'infància, va dir que jugar amb Portland ha estat un canvi radical en la seva vida: «Vivia a València amb la família i ara als Estats Units de vegades he pensat: ¿Què faig aquí? Però és el que volem tots i tampoc he deixat de tenir contacte amb els meus». Sobre el Nike Camp, no va dubtar: «Nosaltres venim a aquesta estada i també tenim la nostra particular perquè ens agrada estar amb vosaltres, els nens».



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT