PUBLICITAT

Andorra jugarà a Tambre en un camp similar al de la Xixerella

  • El forat amb més distància és de 90 metres tot i que l'escenari gallec és més senzill que l'andorrà
i. moure
ordino

Periodic
L'equip andorrà que es desplaça a Tambre, ahir al camp Vall d'Ordino de la Cortinada Foto: tony lara

Arriba l'hora dels Campionats del Món 2013 i Andorra torna a tenir un equip en un esport que cada dia guanya més adeptes. Hi haurà potències mundials com ara Irlanda ?la vigent campiona per països? amb una delegació propera els 30 jugadors, Catalunya amb uns 25 i també està la selecció tricolor, aquella que va arribar a ser cinquena en la màxima cita mundialista, amb una delegació de vuit integrants: Francesc Gaset, Francesc Pérez, Gonzalo Mendoza, Moisés Pernía, Pablo Pérez, Pepe Garcia, el jove Ricard Morat i Marta Tamarit com a fèmina.

La competició, que es disputarà de divendres a diumenge al camp gallec de Tambre (a prop de Santiago de Compostel·la) serà en medal play individual i en ella hi haurà 108 participants procedents d'Austràlia, Corea, Xina, Estats Units, Canadà, Xile, Holanda, Irlanda, Noruega, Gran Bretanya, Suïssa, Alemanya i Espanya ?amb representants de Cataluña i Galicia?, a més d'Andorra.

La selecció té com a gran repte, més que objectiu, fer entrar algun dels integrants en el top-25, empresa que no serà gens fàcil tot i que les característiques del camp són relativament favorables. El Tambre P&P compta amb 18 forats i prevalen les distàncies petites, amb la gran majoria de forats de menys de 70 metres sent de 90 el que més. Gairebé idèntic a les mides que té el de la Xixerella andorrà, tot i que l'escenari gallec a priori és més senzill, amb menys trampes en forma de bunkers, arbres i aigua. «No coneixem res d'aquell camp però el cap és sempre el que mana, independentment de les característiques que tingui», va explicar ahir un dels membres de l'equip tricolor, Pepe Garcia.

Dijous començarà el Mundial amb els entrenaments oficials. Divendres, 18 forats; dissabte, 36; i diumenge, de nou 18.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT