PUBLICITAT

El Catllar serà rival del FC Andorra enlloc del Júpiter

el periòdic
escaldes-engordany

Després d'acabar les fases d'ascens, la Federació Catalana de Futbol (FCF) ha confeccionat els grups definitius de totes les categories. Hi ha una variació en el grup 2 al qual està l'Andorra respecte al provisional publicat la setmana passada: entra El Catllar i surt el Júpiter.

L'ascens aquest passat cap de setmana de l'Olot a la Segona B suposa l'ascens compensat del Masnou, del grup 1 de Primera Catalana a Tercera. Això fa que el Júpiter, que estava enquadrat en el grup 2, es traslladi a l'1 per petició escrita del mateix club. D'aquesta manera no es realitzarà cap sorteig entre els equips de Barcelona perquè un d'ells canviï de grup, com s'havia establert en un inici. El Catllar puja a Primera Catalana com a equip amb millor puntuació entre els subcampions de Segona Catalana perdedors de l'eliminatòria d'ascens.

Per tant el grup 2 de Primera Catalana el formen Alpicat, Amposta, Andorra, Balaguer, El Catllar, Tecnofútbol, Almacelles, Horta, Igualada, Jesús i Maria, Poblet, Martinenc, Tàrrega, Torredembarra, Torreforta, Viladecans, Vilanova i Vista Alegre. H



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT