PUBLICITAT

El Govern avala el calendari d'arribada de la Vuelta

  • L'Executiu confia que la data escollida afavorirà compres i pernoctacions
C. G.
ANDORRA LA VELLA

Periodic
L'últim pas de la Vuelta al país. Foto:

El cap de Govern, Jaume Bartumeu, va respondre ahir a les crítiques rebudes per part dels comerciants amb relació a la data d'arribada de la Vuelta, fixada pel 8 de setembre, la diada de Meritxell. L'Executiu va explicar que l'organització de l'esdeveniment ciclista va oferir dues possibilitats: l'arribada el 7 i la sortida del país el 8, o l'arribada el 8 i la sortida el 9, l'opció que finalment s'ha escollit.

El líder socialdemòcrata va justificar la seva elecció al.legant que l'arribada en un dia festiu pot beneficiar l'afluència de persones que gaudeixin de la Vuelta, mentre que la sortida l'endemà ha d'afavorir el comerç del país. Bartumeu va manifestar que confien que els visitants pernoctin al Principat i que hi facin compres un cop la comitiva de ciclistes abandoni el país. La FACA, per la seva part, es mostra en desacord amb la decisió de l'Executiu i considera que en aquest tipus d'esdeveniments sempre hi ha més gent el dia de l'arribada que el de la sortida. Segons van informar ahir, queden en espera de veure si els visitants que presenciaran la sortida es quedaran al país durant el dia 9.

El Govern va presentar ahir el tríptic informatiu sobre la Vuelta a Espanya, que arribarà a Andorra en l'11a i 12a etapa. L'arribada al sector Pal de Vallnord està prevista pel dia de Meritxell a les 17.40 hores, i el pas per la frontera hispanoandorrana es produirà aproximadament a les 16.56 hores.

La sortida, el dia 9, es farà des de l'avinguda Tarragona d'Andorra la Vella a les 13.05 hores, i el seu pas per la frontera està previst per les 13.30 del migdia.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT