PUBLICITAT

Una desena d'infants sahrauís venen a Andorra per passar l'estiu

  • Passaran revisions mèdiques que no poden realitzar als seus pobles
EL PERIÒDIC
BARCELONA

Periodic
Els infants i algunes de les famílies d'acollida, a l'aeroport de Barcelona. Foto: ADSAPS

Els nou nens sahrauís que participen al projecte Vacances en pau a Andorra ja són amb les seves famílies d'acollida. Van arribar dissabte a la nit a l'aeroport de Barcelona, al voltant de les 22 hores, i s'estaran al país els propers dos mesos. En aquest temps, els infants compartiran activitats amb nens i nenes andorrans, passaran visites mèdiques i gaudiran de l'afecte de les famílies d'acollida.

El programa Vacances en pau no només serveix perquè els nens sahrauís puguin sortir del desert i evitar els més de 40 graus que hi fa a l'estiu, sinó també per passar les revisions mèdiques a les quals no tenen accés als seus pobles d'origen, així com compartir experiències amb els nens i nenes del Principat, fomentant així l'intercanvi cultural. S'han preparat diverses activitats durant els dos mesos.

Els nou infants han pogut viatjar gràcies a l'esforç de l'Adsaps i la col·laboració d'entitats com la Fundació BPA, l'Associació Carisma, alguns comuns, les escoles de dansa d'Encamp, la Fada ignorant i el grup Andelay Flamenco, i Autocars Nadal, entre d'altres. 



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT