PUBLICITAT

El Parlament acorda facilitar la gratuïtat del Túnel del Cadí

EL PERIÒDIC
BARCELONA

El Parlament debatrà la modificació dels requisits per aconseguir la gratuïtat per passar el túnel del Cadí per als habitants del Berguedà, la Cerdanya i l'Alt Urgell.

El Grup Parlamentari d'Esquerra Republicana de Catalunya (ERC), mitjançant els diputats que representen els territoris implicats, Díonis Guiteras en el Berguedà i Rosa Amorós en l'Alt Pirineu i per petició expressa d'ERC Berguedà i ERC Cerdanya, han aconseguit que sigui admesa a tràmit la Proposta de Resolució parlamentària.

L'objectiu és modificar i adequar els requisits d'acreditació per beneficiar-se dels descomptes els habitants del Berguedà, la Cerdanya i l'Alt Urgell al seu pas pel túnel del Cadí.

ERC demana que la vigència d'aquests permisos passi a ser de 12 mesos a 36. A banda, també demanaran la modificació de les condicions per a les persones amb discapacitats, amb la intenció que, per exemple, no hagin d'acreditar la seva residència a les comarques establertes. L'Ajuntament de la Seu també ha demanat que es redueixin els tràmits.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT