PUBLICITAT

Vílchez es queda a un pas de rebaixar la plusmarca en perxa

  • Iguala els 4,75 en una edició que venç el llençador de pes espanyol Toledo
EL PERIÒDIC
ANDORRA LA VELLA

Periodic
Bernadó (dorsal 363), primer en la prova dels 3.000, ahir al Comunal. Foto: TONY LARA

Miquel Vílchez es va tornar a quedar a prop de a rebaixar la plusmarca en salt amb perxa en el Míting Internacional, disputat ahir al Comunal. L'atleta del Club d'Atletisme Valls d'Andorra (CAVA) va saltar els 4,75 metres i va provar els 4,85 –5 centímetres més que el rècord, fet per Bernat Vilella al 2006–, sense èxit, tot i que igualment va obtenir la segona posició per ser el millor andorrà en la classificació general.

L'altre gran resultat per a la delegació tricolor va correspondre a Cèlia Lara, la qual va obtenir la quarta plaça en els 100 lliures.

Com estava previst, va ser el concurs de pes masculí el que va acumular les millors marques, ja que quatre dels sis participants estan entre els vuit millors del rànquing espanyol. Yioser toledo (Playas de Castellón), amb 19,05 metres, va ser el clar guanyador i amb aquesta marca va acabar com a campió del Míting per davant de David Moya (AA Catalunya) saltador amb perxa que amb 5,15 metres va impedir el triomf de Vílchez en aquesta disciplina.

En aquesta edició, després del mal record que va deixar la tromba d'aigua al 2012, el sol va ser protagonista durant tot l'encontre i va permetre la disputa de les 14 proves programades. A més, malgrat la impossibilitat de fer les proves de llançament de disc i de javelina, el CAVA va mantenir els mateixos premis en metàl·lic i això va fer mantenir el nivell d'anys anteriors.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT