PUBLICITAT

Una dona de 70 anys, ferida en caure el seu cotxe al Valira

  • Un incendi a una borda a Sant Julià obliga a evacuar als veïns
EL PERIÒDIC
ANDORRA LA VELLA / SANT JULIÀ

Periodic
Un agent de circulació al lloc dels fets, amb el vehicle encara dins del riu, ahir Foto: ANA / D.P.

Una dona de 70 anys va resultar ferida ahir en caure amb el seu vehicle a la llera del riu al vial del Pobladó, a Santa Coloma. Les causes de l'accident, que va tenir lloc al migdia, encara s'estan estudiant, tot i que no hi ha havia cap altre vehicle més implicat. La dona, que va ser traslladada a l'Hospital Nostra Senyora de Meritxell, es troba estable i no té lesions greus, tot i que va passar tot el dia en observació. El cotxe, un tot terreny, va envair la vorera, va trencar les baranes de protecció i va caure al riu. Tot apunta que la dona va perdre el coneixement en el moment del sinistre.

incendi a sant julià / D'altra banda, els Bombers van haver d'intervenir ahir al matí en un incendi que es va produir en una borda del carrer Camp de Perot de Sant Julià de Lòria. A causa de l'incendi, i com a precaució, els bombers van evacuar dos padrins de la casa del costat per garantir la seva seguretat. L'incendi es va produir cap a les nou del matí, quan uns operaris treballaven en la reforma de la borda, i podria ser que alguna espurna de les eines de tall que feien servir hagués ocasionat el foc, el qual es va propagar fins a la teulada.

El cap de guàrdia dels Bombers, Joan Boteller, va informar a l'ANA que van rebre l'avís de foc cap a les nou del matí, i quan van arribar al lloc dels fets van constatar que s'havien ocasionat les flames a la borda que estava en reformes. Tot i que el procés està en investigació per saber les causes del foc, s'estudia la possibilitat que es pugui haver produït per l'espurna d'una eina de tall que feien servir els operaris. L'espurna hauria arribat a una tela aïllant i d'aquí s'hauria propagat per la teulada. Cap a les 10.30 hores els Bombers ja havien apagat el foc, però van haver de desmuntar tot el teulat per garantir que no quedés cap espurna dins que pogués reactivar les flames.

Pel que fa a l'interior de la borda, va quedar malmès i per tant es va haver d'apuntalar per evitar que s'esfondrés. Sortosament no es van haver de lamentar ferits, ja que els operaris van sortir de la borda de seguida. Els Bombers van evacuar dos padrins de la casa del costat per garantir la seva seguretat, però poques hores després els van donar permís per retornar a la seva llar.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT