PUBLICITAT

Alt nivell al 30è Míting Internacional del Principat

EL PERIÒDIC
ESCALDES-ENGORDANY

Una seixantena d'atletes es donaran cita demà des de les 11.00h a l'Estadi Comunal d'Andorra la Vella amb motiu de la 30a edició del Míting Internacional d'Atletisme Principat d'Andorra. Tot i haver hagut de renunciar a dues proves, llançament de javelina i llançament de disc, que havien fet pujar a Andorra nombrosos atletes els darrers anys, alguns d'ells d'altíssim nivell –Mario Pestano hi va ser al 2010–, aquesta cita presentarà un cartell de qualitat.

En el llançament de peshi haurà quatre homes que estan entre els vuit millors del rànquing espanyol de la temporada – Daniel Angles, Daniel Martínez Cascales, Yioser Toledo i J.J.Ortega–, i de dues dones que són la 3a i la 5a a Espanya –Irache Quintanal i Nazaret Viesca–. En els 100 metres llisos destaca la jove promesa Eduard Viles (CA Igualada), que es el segon del rànquing espanyol absolut, amb 10,36s, fet el passat 12 de juny a Salamanca, així com un segon atleta amb marca inferior als 11,00s, el també català Robert Diez (FC Barcelona).

El salt amb perxa comptarà amb dos atletes de mes de 5 metres, David Moya (AA Catalunya) –5,22m–, i Alex Cristià (ISN Navarra At) –5,06m–. Amb ells hi haurà el nou rècordman andorrà, l'atleta del CAVA Miquel Vílchez, que tindrà una bona ocasió per superar els 4,80s assolits a l'Europeu de nacions del cap de setmana passat.

Per part andorrana, hi haurà el veterà Toni Bernadó (CAVA) i Alan Manchado (Amics Atletisme) en la prova dels 3.000 metres, així com els joves del CAVA, Carles Gómez, Nil Graells i Pol Moya, en els 800 metres llisos.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT