PUBLICITAT

La reserva d'entrades per a 'Scalada' supera el 80%

EL PERIÒDIC
ESCALDES-ENGORDANY

L'obra Scalada del Cirque du Soleil que es durà a terme del 13 de juliol al 3 d'agost a Andorra la Vella ja té més del 80% de les entrades reservades per a les seves deu funcions. De les 50.000 entrades disponibles, ja se n'han reservat més de 40.000. Els espectadors rebran les seves entrades gratuïtes per correu electrònic quinze dies abans de la data de l'espectacle que hagin reservat.

L'aparcament del Parc Central d'Andorra la Vella acull l'espai a l'aire lliure on s'hi representaran les deu funcions, repartides en quatre caps de setmana consecutius. De moment, s'ha deixat enllestit l'envelat, de 50x35 metres, que cobrirà l'escenari on actuaran els artistes. Davant d'aquest hi haurà l'espai destinat als 3.500 espectadors de peu i, al darrere, s'hi col·locaran les tres graderies amb capacitat per a 1.500 seients.

Un cop muntat l'escenari, es continuarà amb la construcció de les grades on s'ubicaran els 1.500 seients habilitats per a l'espectacle. Acte seguit es procedirà a la col·locació de la il·luminació i els aparells de so. Les tasques de muntatge està previst que acabin el 5 de juliol i tots els dies que faltin fins l'estrena de l'espectacle, el dissabte 13 de juliol, serviran per fer proves i assajos dels artistes.

L'espectacle té com a protagonista l'espanyol Aaron Martín i compta amb 30 artistes de set nacionalitats diferents. Es tracta d'una obra temàtica adreçada a tota la família.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT