PUBLICITAT

El contacte amb la directiva no desvetlla el futur de Peñarroya

  • A Manresa es dóna per fet el fitxatge de Borja Comenge, extècnic del Barça, per la Bruixa d'Or
R. M. S.
ESCALDES-ENGORDANY

Ahir hi va haver un primer contacte entre la directiva del BC River Andorra i el encara entrenador del primer equip, Joan Peñarroya. La cita va servir bàsicament per parlar de la pròxima temporada, començar a planificar i estudiar les opcions de fitxatges, però sense concretar en res i especialment deixant sense solució final el cas del tècnic, que encara és a temps de concretar la seva continuïtat, igualment que està en disposició de marxar. Per altra part, la banqueta del Manresa, club que en teoria serà a l'ACB la temporada vinent, estarà ocupada per Borja Comenge, segons les informacions que arribaven ahir des de la localitat catalana.

La notícia del contracte de Comenge, entrenador del FC Barcelona B la passada temporada, per part de la Bruixa d'Or, obriria encara més la porta de la continuïtat per a Peñarroya al front del River Andorra. «Si Comenge és el nou entrenador, felicitats», va dir ahir el tècnic manresà. «També es va dir extraoficialment que jo era l'elegit», hi va afegir Peñarroya, que en tot cas ahir insistia en què ell en cap moment ha tingut una oferta ferma de cap club «que em plantegi deixar el River». Ara bé, va destacar que això «no vol dir que d'aquí a 24 hores tot canviï». Amb tot, el manresà assumia que tot plegat ho veu «complicat».

A la reunió d'ahir hi van ser presents el tècnic Peñarroya, el director general del club, Francesc Solana, i el president Gorka Aixàs. La visita de l'entrenador va servir per tenir un primer contacte amb un dinar i poca cosa més.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT