PUBLICITAT

La selecció s'enfrontarà a Moldàvia el 14 d'agost

EL PERIÒDIC
ESCALDES-ENGORDANY

Periodic
El seleccionador, Koldo Álvarez, durant un entrenament al Comunal. Foto: TONY LARA

La selecció absoluta disputarà el 14 d'agost un amistós a Moldàvia contra el combinat moldau. La cita serà a Chisinau, i servirà a Koldo Álvarez per la posada a punt de la tricolor de cara als pròxims partits oficials que es disputaran al setembre, a Turquia i al Principat contra Holanda.

L'estadi Zimbru de la capital moldava serà l'escenari del matx entre dues seleccions que es tornaran a veure les cares després d'un primer amistós que van disputar al 2011. En aquella ocasió, Moldàvia es va imposar per 1-2 després que Emili Garcia avancés els tricolors als 52 minuts de joc amb un xut espectacular des del seu propi camp. Picusciac va empatar en el 66, i només un penal que va transformar Bugaiov en el minut 94 va servir per donar la victòria a Moldàvia. Aquell partit es va celebrar al febrer de 2011 al Municipal Fernando Cabritas de Lagos, a Portugal.

El calendari de la selecció en la fase de classificació per al Mundial de Brasil 2014 inclou viatge a Turquia el 6 de setembre, rebre Holanda el 10 de setembre, a casa també Romania l'11 d'octubre, i el 15 visita a Hongria per tancar la fase.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT