PUBLICITAT

L'EENSM reclama una reforma urgent de la residència l'Albó

  • La junta està elaborant un pressupost i buscant finançament
EL PERIÒDIC
ANDORRA LA VELLA

Periodic
Membres de la corporació amb alumnes de l'EENSM, ahir Foto: ANA / M.C.

La cònsol d'Andorra la Vella, Rosa Ferrer, i la consellera de la minoria, Neus Farré, acompanyades de la secretària general del Comú i la interventora, Meritxell Pérez i Yolanda Pastó, van visitar ahir les instal·lacions de l'Escola Especialitzada Nostra Senyora de Meritxell (EENSM). L'objectiu, segons va assenyalar la presidenta de l'EENSM, Pilar Díez, és que els membres de la corporació «vegin com està l'escola, com funciona i què és el que fan els nens», perquè «veient la realitat de l'escola és més fàcil que ens ajudin». Concretament, Díez va manifestar que el més «urgent» ara mateix és la millora de les instal·lacions de la residència de l'Albó «que s'han fet velles».

Els membres de la nova junta de l'EENSM i la directora del centre, Carolina Serra, van acompanyar les autoritats de la parròquia per totes les instal·lacions que acullen els diferents serveis de l'escola, des de la botiga i taller de Xeridell fins a les estances del programa Impuls o d'Educació Especial.

Díez va agrair la visita i va considerar que és important que les autoritats vegin com està l'escola. La presidenta va indicar que el centre ha d'estar «obert a tothom» perquè tothom vegi la tasca que s'hi desenvolupa i va destacar la importància de la integració dels seus usuaris tant a nivell laboral, social com de l'escola.

La junta busca finançament / Tot i que va reconèixer que els usuaris «estan molt ben atesos i tenim de tot», la presidenta de l'EENSM va exposar que segueixen havent-hi «coses que s'han de perfeccionar i s'han d'arreglar» i per això, va dir, «es necessiten recursos, que és el que més ens costa ara». El més urgent, segons Díez, és arreglar les instal·lacions de l'Albó que s'han fet velles i la seva millora «no serà poc costosa», va admetre. De moment, la junta rectora està elaborant un pressupost per adequar les instal·lacions de la residència i buscant sistemes de finançament.

De la seva banda, la cònsol va manifestar el seu compromís de seguir col·laborant amb l'escola tot i la crisi «perquè és un tema de drets humans».



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT