PUBLICITAT

Miquel serà reelegit president el dimecres vinent

  • És l'únic que a presentat candidatura i per tant viurà la tercera etapa al capdavant del club
IVÁN MOURE
ESCALDES-ENGORDANY

Llorenç Miquel continuarà al capdavant de l'Andorra HC Cevalls els pròxims quatre anys si tot va pel curs correcte. El club que ell mateix ha presidit les darreres vuit temporades està en època d'eleccions i ahir era l'últim dia de termini per presentar les candidatures; la seva és l'única i per tant el dimecres vinent, que s'hauria de fer el recompte de vots en cas que hi hagués algun altre aspirant, serà ratificat com a president.

La directiva de la qual es rodejarà serà pràcticament la mateixa. «Gairebé no hi haurà canvis. Hem volgut ampliar-la per comptar amb més veus i opinions», va assegurar ahir Miquel. Jaume Solé es mantindrà com el vicepresident, Ester Capón la tresorera i Laura Vallribera la secretària; Eduard Sánchez continuarà en el seu càrrec de vocal juntament amb les dues cares noves, Anton Borrell i Conrad Cerqueda, que conformen una junta de set membres.

Les línies mestres del president seran mantenir una política «continuista» cuidant sobretot la base, que és el patrimoni del club. «Hem de promocionar-la i els joves que estan a prop de l'edat sènior tindran oportunitats, com anem fent els darres anys», va assenyalar.

SEBASTIÁN CONTINUARÀ / A nivell esportiu del primer equip Miquel va ratificar la continuïtat de Juan Sebastián com entrenador, a més de coordinar totes les categories: «Com cada any volem lluitar per pujar però l'economia no està per tirar coets i continuarem tirant de la gent de casa per continuar creixent».



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT