PUBLICITAT

'Wifi' Balart, l'home gol que vol Sebastián

  • Procedent del Piera, l'acord està gairebé tancat i amb ell la plantilla 2013-2014 ja estaria definida
I. M.
ESCALDES-ENGORDANY

Periodic
Balart amb els seus companys d'equip, en una foto d'equip del curs 2012-2013 amb el Piera. Foto: HCP

Juan Sebastian va tenir fa uns dies una reunió amb Llorenç Miquel per parlar de la seva renovació, que no va tenir cap problema per resoldre's amb un sí per part de les dues bandes, i també per planificar la pròxima temporada, en la qual els dos fills del president, Gerard (16 anys) i Llorens (18) ja no hi seran perquè s'han compromès amb el totpoderós Barça (un al júnior, l'altre al juvenil). Aquests eren dos dels grans valors de la cantera del Cevalls que ja gaudien de molts minuts amb el primer equip i la seva marxa suposa un problema

UN VESTIDOR AMB 12 EFECTIUS / En aquella reunió es va tancar la plantilla que la pròxima temporada continuarà competint en la Segona Divisió Catalana. Els porters seran Ramon Orfila i Sergi Mateo i com a jugadors de camp hi haurà Àlex i Marc Martín, David Girau, Edu Sánchez, els juvenils Cuadrado i Montané, i els júniors Edu Rocha, Joel Tomé i Enric Cuberes.

L'aposta, per tant, està clarament enfocada en gent de la casa. A més es vol fitxar un jugador amb dues característiques concretes: que sigui veterà per fer de balança amb la joventut del gruix de l'equip i que tingui gol, un dels problemes que han perjudicat el Cevalls aquesta temporada. Ja s'ha parlat amb un jugador i l'acord està pràcticament tancat; es tracta de Lluís Ferran Wifi Balart, davanter de 34 anys que aquesta campanya ha jugat amb el Piera a Primera Catalana.

«Aquest any ja passat alguns partits ens han escapat per no estar encertats de cara a porteria; hem trobat a faltar algú de les seves característiques», va admetre un Sebastián que tampoc no descarta una altra incorporació, sempre i quan el mercat ho permeti.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT