PUBLICITAT

170 gols solidaris contra la fam

  • El torneig de veterans donarà un quilo de menjar per cada diana anotada
EL PERIÒDIC
ANDORRA LA VELLA

Periodic
Els jugadors del campió, l'UNICS, en l'entrega de premis. Foto: TONY LARA

L'Andorra Sènior Cup 2013 que es va disputar el cap de setmana passat va tornar a permetre veure velles glòries de l'esport de nou vestides de curt en una quarta edició que va aplegar 20 equips i prop de 450 jugadors a Ordino com a seu principal, però també a Sant Ermengol i el Prat del Roure.

Obviament el Principat va tenir el seu equip de veterans, que va acabar tretzè, però en una competició d'aquest caliu, que busca passar una bona estona amb la pilota i remoure bons records del passat, el resultat no era l'important, com tampoc ho era que l'equip campió, l'UNICS, estava format per ex jugadors d'elit com ara Esquerro, Sánchez Jara, Mingo, Arpón, a més del jugador del Lusitans Juli.

Sí que ho era la iniciativa solidària que es va idear aprofitant l'ocasió: per cada gol marcat es donaria un quilo de menjar a Càritas. Ja es pot dir que amb l'edat no es perd l'olfacte de cara a porteria, perquè en total es jugar 52 partits i es van anotar 170 dianes. Contra la fam.

Un cap de setmana rodó per al turisme amb equips d'Espanya, però també de Portugal, França o fins i tot Bèlgica, amanit amb bon futbol, compres, relax a Caldea, excursions... i amb un detall extra d'ajudar als més necessitats. Llarga vida a aquestes iniciatives.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT