PUBLICITAT

La FAB aposta per un Tour Nacional de quatre jornades

  • Donarà plaça per tres competicions internacionals
EL PERIÒDIC
ESCALDES-ENGORDANY

La nova modalitat del 3x3 és una opció «molt interessant tant a nivell econòmic com esportiu per les federacions petites», tal i com ha reiterat en diverses ocasions el president de la FIBA, Ivan Mainini, en les seves visites al Principat i la Federació Andorrana de Bàsquet sembla decidida a fer-li cas amb una aposta ferma per aquesta modalitat.

Així doncs, després d'una prova pilot executada amb èxit l'any passat, l'entitat de Manel Fernández s'ha aventurat a crear un Tour Nacional dividit en quatre jornades de competició intersetmanals , els dies 2, 4, 9 i 11 de juliol a les 20.00 hores al Joan Alay. El Tour es disputarà en les categories absolutes masculina i femenina, amb l'al·licient de què serà classificatori per a tres competicions internacionals: el Challenger World Tour Qualifier de Bucarest (28 i 29 de juliol), l'Open FFBB Perpinyà (3 i 4 d'agost) i l'NBA 3X Tour Barcelona (14 i 15 de setembre).

D'aquesta manera, els millors del rànquing masculí representaran Andorra a Bucarest mentre que a Perpinyà i Barcelona hi aniran els millors absoluts i sub-18, tant del rànquing masculí com del femení. Cal destacar que les seleccions sub-18 que estan preparant els Campionats d'Europa C, han integrat aquestes etapes de 3x3 dins la seva planificació i tots els jugadors i jugadores seleccionats hi prendran part.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT