PUBLICITAT

Ramírez es queda lluny del rècord als 200 lliures dels Jocs

  • Avui és el torn per al ciclista David Albós en la contrarellotge individual i sota una forta calor
EL PERIÒDIC
MERSIN

els Jocs del Mediterrani de Mersin (Turquia) en clau andorrana es resumeixen en un intent per millorar marques personals i fins i tot assolir rècords d'Andorra. No es busquen resultats més enllà perquè resulta molt complicat, i per això ahir l'actuació de la nedadora Mònica Ramírez destaca per quedar-se lluny de la plusmarca nacional en el 200 lliures, amb un crono de 2min 14,60s, quan la millor marca andorrana és de Carolina Cerqueda amb 2min 08s. Avui a Turquia arriba el torn per al ciclisme, amb la prova contrarellotge individual per a David Albós.

La nedadora andorrana va ser 6a de la seva sèrie, guanyada per la italiana Martina De Memme amb 2min 01,96s. Avui, però, les mirades canvien d'esport i es passen a l'asfalt, on el ciclista David Albós té l'oportunitat de fer una bona crono, tot i que en els últims dies d'entrenament ja ha estat patint les conseqüències de la forta calor, amb temperatures superiors als 35 graus.

ELS RESULTATS DEL CAP DE SETMANA / Durant el cap de setmana, els Jocs de Mersin han deixat altres resultats per a la delegació andorrana. Divendres el taekwondo va deixar Jessica Rovira superant una ronda, i Carlos Moreno caient en el primer combat. Per altra part, en judo va ser el torn per a Dani Garcia, que va caure en vuitens de final, Laura Sallés, que també va perdre en vuitens, i Èric Risco, que tampoc no va superar aquesta ronda. En natació, Mònica Ramírez va disputar diumenge la prova dels 100 lliures, sense millorar marca, amb 1min 01,33s.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT