PUBLICITAT

Andorra sorprèn amb la 13a plaça europea

EL PERIÒDIC
BANSKA BYSTRICA

Periodic
Foto:

Andorra va sorprendre durant el cap de setmana passat amb una 13a posició de quinze països en la tercera divisió de la Lliga Europea de Països que es va disputar en la localitat eslovaca de Banska Bystrica.

L'objectiu era eludir la darrera posició però el combinat tricolor va poder acabar per davant d'Albània, última classificada, i de l'Associació de Petits Estats (AASSE), penúltima a 19 punts, i a 40 punts de Macedònia, 12a classificada.

La clau per obtenir aquest resultat es basa en els corredors joves. «Estem molt contents per ells, ja que hi ha hagut moltes marques personals, algun rècord d'Andorra i sobretot la sensació que tots van progressant», va assegurar amb satisfacció el director tècnic de la Federació Andorrana d'Atletisme, Abraham Férriz. A destacar sobretot la marca dels 4x400 masculins, on la mitjana de cada relleu va ser de 54s, quan cap dels corredors tenia aquest registre. D'entre els resultats, va destacar per sobre de tots el nou rècord d'Andorra de perxa, que ara és en mans de Miquel Vílchez amb una marca de 4,80m, superant en 5cm l'anterior plusmarca, i sent 5è a la competició. Bones actuacions van obtenir també Sansa, Villaón o Fernandes Pita.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT