PUBLICITAT

Detinguts dos residents per assaltar un domicili a la Seu

  • Els assaltants pretenien cobrar un deute a la víctima
EL PERIÒDIC
LA SEU D'URGELL

Periodic
L'entrada de l'edifici dels Mossos d'Esquadra a la Seu d'Urgell Foto: ESCRIBÀ SALOMÉ

Els Mossos d'Esquadra van detenir el passat 13 de juny a la Seu d'Urgell a dos residents d'Andorra, de 42 i 24 anys, de nacionalitat portuguesa, com a presumptes autors dels delictes de violació de domicili i extorsió, i una falta de lesions. Els fets que van desencadenar la detenció es remuntaven l'11 de juny, quan els Mossos van tenir coneixement que durant la tarda del dia anterior dos individus havien entrat de manera violenta en un domicili de la Seu d'Urgell. Pel que es desprenia de la informació obtinguda, els dos homes van esbotzar a cops la porta de l'habitatge i posteriorment van agredir i van amenaçar de mort l'home que hi vivia.

Els Mossos van informar ahir que els assaltants pretenien cobrar un suposat deute que la víctima tindria contret amb ells en el passat i com que no van aconseguir el seu propòsit, li van donar uns dies de marge per pagar-lo.

dispositiu quan venien a cobrar / Arran d'aquests fets els Mossos d'Esquadra van obrir una investigació amb l'objectiu de localitzar i detenir els dos assaltants. Els agents van constatar que els autors estaven a Andorra i que el dia 13 de juny van tornar a la Seu d'Urgell per cobrar els diners. Per aquest motiu es va posar en marxa un dispositiu policial que va comportar la detenció dels dos homes quan anaven a trobar-se amb la víctima al seu habitatge.

Els detinguts, un dels quals tenia antecedents penals, van passar el 14 de juny a disposició judicial al jutjat d'instrucció en funcions de guàrdia de la Seu d'Urgell. El jutge va decretar-ne l'ingrés directe a la presó.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT