PUBLICITAT

Un ferit greu per l'explosió d'un extintor a la BPA de Plaça Rebés

EL PERIÒDIC
ANDORRA LA VELLA

Periodic
Foto: TONY LARA

Dues persones, totes dues operaris, van resultar ferides ahir a la tarda en explotar un extintor al soterrani de l'oficina de Banca Privada d'Andorra de la plaça Rebés d'Andorra la Vella. Un d'ells va haver de ser traslladat a l'Hospital Nostra Senyora de Meritxell. Segons van informar des dels cossos especials, l'extintor va tenir una fuita i va explotar a les mans d'un dels treballadors quan l'estava canviant, ferint-lo greument.

El cap de guàrdia de l'Hospital Nostra Senyora de Meritxell va explicar a l'ANA que el ferit pateix una hemorràgia cranial fruit d'un traumatisme cranial. Es troba en estat greu i va haver de ser traslladat en helicòpter a l'Hospital de Sant Pau de Barcelona perquè se li ha de controlar l'hemorràgia. Pel que fa a l'altre ferit de l'accident, va ser atès al mateix lloc dels fets i no va haver de ser traslladat a l'hospital.

A Plaça Rebés s'hi van adreçar tres camions i dues ambulàncies dels Bombers, a més d'efectius de la Policia i del SUM A més, es va decidir evacuar l'edifici per prevenció. El cap de Govern, Toni Martí, i la cònsol major d'Andorra la Vella, Rosa Ferrer, entre d'altres autoritats, van acostar-se al lloc dels fets.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT