PUBLICITAT

El 13è Open Internacional frega els 500 participants

  • El gruix arriba d'Espanya amb 350, mentre que Andorra en tindrà 91
R. M. S.
ESCALDES-ENGORDANY

Periodic
Un dels combats al Prat Gran d'una edició anterior Foto: TONY LARA

Diu Xavier Herver, alma mater de l'Open Internacional d'Escaldes-Engordany que arriba a la 13a edició, que el karate no és el bàsquet, però també omple pavellons. Amb les dades a la mà, és així, perquè el pròxim cap de setmana el Prat Gran escaldenc viurà dos dies de competició per a gairebé 500 esportistes vinguts de fora del país i dels quals només 91 seran del Principat. La xifra exacta són 492 inscrits.

350 en són espanyols, 14 francesos, 8 portugues, 9 de Luxemburg i fins i tot 18 de Nigèria, mentre que el ritme d'inscripcions podia haver estat superior si no fos per les baixes d'última hora, com ara algunes federacions com la valenciana o un parell d'equips de Madrid. «Amb ells haguéssim estat prop dels 600 participants», va manifestar ahir Herver. «Les expectatives», va continuar el director de l'Open, «és continuar creixent», així que l'Open Internacional aposta fort per mantenir el nivell i augmentar fins i tot a 600 l'any vinent. Tenint en compte que l'any passat en van ser 302 inscrits, i que aquest any en són 492, la fita sembla possible. «De moment no ens posem cap límit», hi va afegir Herver, que amb tot no està disposat, segons va afirmar, a acollir un campionat «de dos mil persones», perquè això acabaria amb l'esperit d'aquesta cita.

La competició arrencarà el dissabte a les 9.30h, i també com a diferència respecte a l'edició anterior, aquests any sí que es disputaran totes les categories. La cita matinal del dissabte acabarà a les 13.00h, i es reprendrà la competició a les 17.30h, amb hora de tancament prevista a les 23.00h, ja quan s'hagin lliurat els premis. Dissabte serà el dia dels grans, i diumenge (9.30h-13.30h) dels petits. Hi haurà també suport institucional al pavelló.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT