PUBLICITAT

Cursa de màquines llevaneus

  • L'organització proposa un programa tècnic i un altre de social als congressistes H El sopar de gala a Canillo serà un acte multitudinari
GLÒRIA GURDÓ
ANDORRA LA VELLA

Una de les atraccions del Congrés de Viabilitat Hivernal serà el Campionat de màquines llevaneus que se celebrarà al Circuit del Port d'Envalira al Pas de la Casa, el mateix on es disputa el Trofeu Andros sobre gel. El Campionat de màquines llevaneus, està previst pel dimecres 5 de febrer a la tarda. El programa del seminari conté però, altres cites més tècniques, com ara les visites als túnels del Pont Pla, dels Dos Valires i d'Envalira, la visita al centre de control de l'Agència de Mobilitat, el Funicamp i el dic d'Arinsal. El ministre Alcobé va destacar que les infraestructures que visitaran els congressistes són modèliques.

En espanyol

La coordinadora del Congrés i tècnic del Departament d'Ordenament Territorial, Fina Pastor, va explicar que el Congrés inclourà el castellà com a llengua oficial per primera vegada. Alcobé va afegir que «això també ha propiciat la participació de més països de parla hispana, i ha estat un petit reconeixement d'Andorra al suport rebut d'Espanya per celebrar el Congrés al Principat». El centre neuràlgic del seminari serà el Centre de Congressos de la capital, on a més de l'auditori, s'hi habilitaran quatre sales més. A aquesta infraestructura i a l'aparcament Vinyes que acollirà els expositors, s'hi afegeix el Palau de Gel de Canillo. La pista del palau es transformarà en un gran hall per celebrar-hi el sopar de gala amb més de 1.000 comensals, dijous 6 de febrer.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT