PUBLICITAT

Cristian Martínez, Ferran Pol i Roca no esperen més

  • La Lliga els atreu: els dos primers tenen un acord amb el Lusitans i el tercer torna a la UE
I. MOURE
ESCALDES-ENGORDANY

Periodic
Ferran Pol posa la pilota en joc en un partit de la temporada passada a Aixovall contra l'Igualada Foto: FC ANDORRA

Tal i com va avançar ahir EL PERIÒDIC D'ANDORRA, en la reunió del vestidor del FC Andorra de futbol que es va produir el dilluns passat a la nit, alguns jugadors van decidir no esperar més aconteixements de la delicada situació institucional que viu el club tricolor. Concretament van ser tres jugadors dels que menys cobraven que, seduïts per la Lliga Nacional i per contractes suculents, han decidit canviar d'aires.

Cristian Martínez, un dels pilars de la selecció jugarà la Champions League amb el Lusitans. Portava 12 anys al FC Andorra –va començar en la categoria alevina– i ha arribat a un acord amb el campió d'Andorra que es farà oficial en un màxim de dos dies. «No volia canviar d'aires perquè és el club al que m'he format però amb tot el que ha passat... Fins ara he deixat de guanyar diners per quedar-me a l'Andorra però per mi la situació ja és insostenible. Fa tres mesos que no cobro i així no es pot sobreviure.

Amb Cristian arribarà al Lusitans Ferran Pol, qui també està pendent de signar: «Necessitava un club segur. Sé que l'Andorra continuarà a Primera Catalana però vaig al límit de diners».

I el tercer és Àlex Roca, que torna a la UE Santa Coloma per jugar l'Europa League. La resta, de moment, espera aconteixements però ningú no vol marxar. Volen aixecar el club i saben que sense ells, la situació institucional empitjoraria.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT