PUBLICITAT

Albós s'imposa en un Memorial Jordi Pérez accidentat

EL PERIÒDIC
ANDORRA LA VELLA

El passat diumenge es va disputar la segona edició del Trofeu Vila d'Andorra-Memorial Jordi Pérez, amb victòria de l'andorrà David Albós en una cursa accidentada que va acabar amb Xavi Pérez en l'hospital, operat d'urgència pel trencament del turmell dret i un tros del peroné.

A una volta i mitja de la sortida, hi va haver una caiguda que va tenir Xavi Pérez com el més perjudicat. L'andorrà va picar amb la tanca i va ser evacuat a l'hospital, on el van operar del turmell i peroné, on se li ha posat una placa i 14 cargols. Es preveu una recuperació de, mínim, mig any.

Una mica més tard d'aquest accident, a la volta 10, una nova caiguda va afectar Emili Pérez, tot i que aquest finalment no va patir cap ferida greu, a excepció de contusions i rascades a les cames.

Pel que fa als resultats, Albós va ser el guanyador en la general, en arribar per davant del català Albert Banyeres, segon, i l'andorrà Guy Diaz, tercer. En la categoria sènior, el vencedor va ser Albós, seguit per Alejandro Gálvez i Noel Ruiz, mentre que en Master 30 es va imposar Banyeres, amb Diaz segon i tercer Daniel González. La cursa, de 45km, es va rodar a una mitjana de 43,76km/h.

En la cursa de veterans, la general va ser per a Santiago Molina, mentre que en V-50 va vèncer Federico Olmelillas, i en V-60 Antonio Terrones. Els 45km de la cursa es van assolir a 42km/h.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT