PUBLICITAT

Bigordà busca patrocini per poder acabar la temporada

  • L'andorrà és 8è al ral·li de muntanya Licitada Torrelles-Pontons
EL PERIÒDIC
ESCALDES-ENGORDANY

Periodic
Bigordà, a Torrelles Foto: FOTO ESPORT

Resten quatre proves per a la finalització del Campionat de Catalunya de Muntanya, i Lluís Bigordà (seat León) no té un pressupost suficient per competir-hi. És per això que treballa per intentar tancar un patrocini que li ho permeti. El pilot va ser el passat cap de setmana a la 3a Licitada Torrelles-Pontons, on va ser 8è (3r de Grup A), amb 3min 05s.

«M'agradaria poder acabar la temporada», va dir Bigordà, que declara els problemes pels quals passa: «Falten quatre proves i en aquest moment el pressupost està gairebé esgotat. Són moments difícils però intentarem aconseguir l'ajuda necessària i completar la temporada amb un bon resultat en el campionat». Bigordà espera poder competir en la propera cita del Campionat de Cataluña de Muntanya, la quarta, que tindrà a Alp com a base, En la localitat de la Cerdanya es donarà la sortida i els participants es dirigiran fins a Massella. Serà la segona edició de la Pujada Alp-Masella organitzada per l'Escuderia Penedès.

Pel que fa a un primer balanç, el pilot andorrà va manifestar: «A la muntanya procuro esforçar-me per reducir distàncies amb els rivals que em precedeixen encara que les prestacions dels seus vehicles siguin superiors». Amb tot, Bigordà considera que és per estar «content».



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT