PUBLICITAT

L'Espanyol i el Vila-real proven dos joves de l'UE Engordany

  • El cadet Costa supera una prova a Barcelona i el juvenil González ho intentarà amb els ?groguets'
R. M. S.
ANDORRA LA VELLA

la Unió Esportiva Engordany treballa perquè els seus futbolistes millorin les seves prestacions, i d'aquesta manera els moviments externs de l'entitat comencen a donar fruits amb la possible sortida de dos dels seus joves de la pedrera cap a entitats de prestigi. Per una part, Carlos Manuel Costa ja ha superat una primera sessió amb el cadet B de l'RCD Espanyol, mentre que Cristian González Lacour està pendent de marxar a Vila-real per provar amb el juvenil de Divisió d'Honor.

Costa, cadet de primer any, va superar dimecres passat un test inicial a Barcelona amb l'equip periquito, i serà el pròxim dimecres quan ho tornarà a intentar per cremar etapes i entrar en la dinàmica del cadet B, que inclou joves futbolistes de 13 i 14 anys, mentre que és el cadet B qui agafa els jugadors de 14 i 15. Costa té 13 anys i en fa els 14 a final d'any. «Té unes qualitats enormes pel futbol», va dir ahir el director tècnic de l'Engordany, Pepe Mengual, que va confirmar la intenció de l'Espanyol d'incorporar el jugador, que podria jugar «en qualsevol posició». El jugador, portuguès que resideix al Principat des de fa uns cinc anys, ja va tenir l'oportunitat de provar les seves qualitats amb l'Sporting de Lisboa quan era més petit.

Pel que fa al cas de González Lacour, de 15 anys, l'Engordany gestiona una ullada del Vila-real de cara a l'equip de Divisió d'Honor juvenil, tot i que tampoc no es descarta que l'opció de l'Espanyol. Aquest és un futbolista que ha jugat de central, però també polivalent i amb «molta qualitat», segons Mengual. 



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT