PUBLICITAT

L'obertura de Vallnord supera les expectatives amb 1.200 visitants

  • Destaca la gran presència de 'bikers' al domini tot el cap de setmana
EL PERIÒDIC
LA MASSANA

Periodic
Infants de la Massana celebren l'aniversari a Pal, dissabte. Foto: VALLNORD

El primer cap de setmana d'activitats d'estiu a Vallnord ha superat les expectatives previstes, arribant fins els 1.200 visitants entre el Mountain Park i el Bike Park. El director general de Vallnord, Martí Rafel, va indicar que sense haver fet una «gran campanya d'obertura de les temporada» hi ha hagut molts bikers, i que això fa engrescar i esperar «seguir en aquesta línia la resta de l'estiu».

Tant dissabte com ahir van ser molt animats a Vallnord, i Rafel va manifestar que estan «encantats». Dissabte es van celebrar a Pal proves del campionat d'Andorra de Ciclisme Infantil, i també va tenir lloc una festa de final de curs dels alumnes de l'escola francesa de la Massana, que va animar l'ambient i va acollir més de 300 persones. Ahir el Bike Park va ser escenari de la darrera prova del Trofeu Desman, però a més, centenars de ciclistes van gaudir d'aquesta activitat durant el cap de setmana.

Per tot el director general de Vallnord es va mostrar molt satisfet, va destacar l'ajuda del bon temps, i va desitjar que tota la temporada vagi en aquesta línia, va informar l'ANA.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT