PUBLICITAT

Una dona mor després d'haver patit un accident a Montferrer

  • 18 ferits en l'accident d'un bus que cobria la línia BCN-Andorra
EL PERIÒDIC
LA SEU / IGUALADA

Periodic
En l'accident s'han vist implicats tres cotxes i una moto, dissabte a la tarda a la N-145 Foto: J. B.

Una dona veïna de la Seu d'Urgell va morir i quatre persones més van quedar ferides de diversa consideració en encastar-se amb el cotxe contra un edifici dins el nucli urbà de Montferrer i Castellbò (Alt Urgell). Segons va informar el Servei Català de Trànsit (SCT), el sinistre es va produir aquest dissabte poc abans de les quatre de la tarda quan, per causes que encara s'estan investigant, un turisme va col·lidir frontalment contra una casa a la Plaça de la Trobada. A conseqüència de la topada, els cinc ocupants del vehicle, dos adults i tres menors, van quedar ferits. La passatgera davantera, Concepció T. S., de 82 anys, va ser traslladada en estat greu a l'Hospital de la Seu d'Urgell, on va morir al vespre.

El conductor va resultar ferit lleu i també va ser traslladat a l'Hospital de la Seu d'Urgell juntament amb dos dels menors, un d'ells lleu i l'altre menys greu. El tercer menor, ferit greu, va ser traslladat en helicòpter medicalitzat a l'Hospital de la Vall d'Hebron. En l'accident hi van intervenir quatre patrulles de Mossos, dues dotacions de Bombers de la Generalitat i tres ambulàncies i l'helicòpter del Sistema d'Emergències Mèdiques.

D'altra banda, els dos ocupants de la motocicleta accidentada aquest dissabte a la tarda a l'N-145 es troben en estat greu. Segons han informat els Mossos d'Esquadra, el conductor de la motocicleta va resultar ferit greu i va ser ser traslladat a l'Hospital de la Seu d'Urgell, i més tard se'l va traslladar a un hospital de Barcelona. L'altra ocupant de la motocicleta també va resultar ferida greu, amb diverses fractures, i va ser traslladada en helicòpter a l'Hospital de la Vall d'Hebron de Barcelona. Els agents dels Mossos d'Esquadra encara treballaven ahir al lloc dels fets i no se sap com s'ha provocat l'accident.

Segons van indicar els Mossos d'Esquadra encara es desconeixia la nacionalitat i l'edat dels ferits, però la motocicleta és de matrícula espanyola.

L'accident va tenir lloc cap a les 18 hores de la tarda al punt quilomètric 7 de l'N-145 i va obligar a tallar la circulació en ambdós sentits fins les 18.45 hores, quan es va començar a donar pas alternatiu. Encara es desconeixen les causes de l'accident, però hi hauria implicats tres vehicles més apart de la motocicleta, que va sortir projectada a vint metres de la carretera.

Autobus / Els divuit passatgers d'un autobús que cobria la línia Barcelona-Andorra van resultar ferits lleus dissabte, segons van explicar els Mossos d'Esquadra. L'accident va tenir lloc al voltant de les 13 hores prop de Prats de Rei, a la C-1412, per causes que encara es desconeixen, però tot apunta a que el conductor va perdre el control del vehicle. Set dels ferits van rebre l'alta al mateix lloc dels fets, mentre que la resta va ser traslladada o bé al Centre d'Atenció Primària de Calaf o bé a l'Hospital d'Igualada, en funció de la gravetat de les seves ferides. Entre els que han hagut de ser evacuats a un o altre centre mèdic hi hauria tres persones de nacionalitat andorrana, segons ha apuntat la policia catalana. Es desconeix si hi podria haver algun resident ferit. A l'autobús hi viatjaven vuit ciutadans andorrans.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT