Roc i Orgué reediten títol i rebaixen el rècord en la Vertical dels Isards

• La primera cita del Nacional aplega prop de 80 corredors, xifra inferior a l'esperada
CANILLO

Ferran Teixidó, segon en la Vertical, en una cita de l'any passat a Canillo. Foto: ÀLEX LARA

Agustí Roc i Laura Orgué van ser els vencedors de la primera edició de la Vertical dels Isards fa ara un any i el dissabte passat van reeditar el títol en la que va ser la primera prova puntuable per al Campionat d'Andorra 2013 que va aplegar el dissabte passat prop de 80 corredors, una xifra inferior a l'esperada.

A més, tots dos corredors van ser capaços de rebaixar la marca de la cursa canillenca. Roc –català de naixement i resident al Principat des de fa molts anys– en 37 segons, en fer un temps de 35min 34s i Orgué en més de dos minuts gràcies a que va aturar el crono en 41min 17s.

El podi masculí el van completar el corredor de la Federació Andorrana de Muntanyisme (FAM) Ferran Teixidó, que va arribar a meta a 1min 16s del guanyador i Joan Freixa; Òscar Casal es va quedar a 20 segons del podi i Marc Casal va completar el top-5.

En noies la millor tricolor va ser Sara Garcia, cinquena classificada. En la categoria juvenil els més ràpids van ser la jove promesa del Centre de Tecnificació de Muntanya de la FAM Euan Prieto i la catalana Jana Vila, mentre que en la cadet els millors van ser Romà Vinyals i Carola Vila.