PUBLICITAT

L'ACB oferirà les places al Manresa i el Guipúscoa

  • L'Autocid Ford Burgos, com el Lucentum, tampoc no va poder aconseguir els diners
EL PERIÒDIC
ESCALDES-ENGORDANY

L'Autocid Ford Burgos, igual que el Lucentum Alacant, tampoc no va poder aconseguir l'1,8 euros necessaris del fons d'ascensos i descensos abans de les 00.00 hores del dissabte passat i per tant renuncia a jugar la pròxima temporada en la lliga Endesa.

Així doncs cap dels dos equips de la l'Adecco Or que s'han guanyat l'ascens a les pistes, pot fer front a les despeses que suposen jugar a l'elit del bàsquet espanyol tot i que el campió de la fase regular, segons ha matisat l'ACB, «ha fet els màxims esforços per complir amb les condicions, si bé li ha estat impossible abonar les quantitats necessàries per a la inscripció».

Vista la situació i d'acord amb la normativa, les dues places vacants seran oferides als dos últims classificats de la lliga Endesa d'aquesta temporada, és a dir, a La Bruixa d'Or Bàsquet Manresa que està interessat en tenir al tècnic del River, Joan Peñarroya en la seva banqueta, i al Lagun Aro Donosti Guipuzkoa Basquet.

Tos dos han de sol·licitar ara la seva afiliació a l'ACB i presentar la documentació necessària a partir d'avui i amb cinc dies hàbils –és a dir, divendres– de temps màxim.

EL RIVER, PRIMER RESERVA / Si Manresa o Guipúzkoa també renuncien a la seva plaça a l'ACB llavors seria el River el primer de la llista a qui s'oferiria la plaça, tot i que això sembla improbable ja que tots dos equips, en haver jugat aquest curs la lliga Endesa, ja no han d'ingressar l'aval d'ascensos i descensos.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT