PUBLICITAT

Sortir i anar 'De copes al Centre Històric' triomfa

  • Els comerços i restaurants van fer ofertes excepcionals que van atraure els clients
EL PERIÒDIC
ESCALDES-ENGORDANY

Periodic
Còctel al carrer, el passat dijous a la iniciativa ?De copes' al centre històric d'Andorra la Vella. Foto: ANA/ J. D.

Bon temps, la implicació dels visitants, les ofertes dels comerciants i restauradors de la zona i les activitats complementàries van ser la clau de l'èxit. La nit De copes al Centre Històric, que es va celebrar dijous passat al vespre, va tenir una molt bona assistència i participació, tal com van indicar ahir en declaracions a l'ANA la cònsol major d'Andorra la Vella, Rosa Ferrer, i la portaveu de l'Associació de Comerciants del Centre Històric, Mar Garcia.

Una cinquantena d'establiments van obrir les seves portes fins a les 12 de la nit i van participar en la iniciativa. A més de les activitats al carrer, la música, les representacions de ball i les manicures gratuïtes, els comerços i restaurants de la zona van fer ofertes excepcionals que van atraure els clients. El bon temps va acompanyar la jornada, i per això la portaveu de l'Associació de Comerciants del Centre Històric en fa una valoració positiva.

Durant la nit molts visitants van demanar que la iniciativa es repeteixi, i tot i que de moment no s'ha reunit la junta de l'associació, Mar Garcia va indicar que és probable que es torni a organitzar, per exemple, anualment. La possibilitat de fer-ho més sovint, però, es veu difícil, ja que comporta una feina important d'organització.

A més, en aquesta ocasió s'ha es va comptar amb molts col·laboradors que hi van participar voluntàriament, i per tant, és complicat aconseguir aquesta implicació si és una activitat setmanal o mensual.

Per la seva banda, la cònsol major d'Andorra la Vella, Rosa Ferrer, va dir que creu que es poden repetir aquesta mena d'actuacions sempre que les associacions de comerciants ho vulguin i ho impulsin, i que el Comú els hi donarà el seu suport.

Desperta interès

De fet, altres associacions també es podrien interessar per fer alguna actuació similar, i fins i tot es podria plantejar de fer-ho conjuntament amb diferents zones de la parròquia o entre parròquies. De moment, però, Garcia considera que això podria fer que en estar menys concentrat no s'aconseguís tanta participació. Tot i així es va mostrar predisposada a poder-ho estudiar.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT