PUBLICITAT

Joan Tomàs es proclama campió d'Andorra al GP Axa-Patrimoine

  • El camp de Mollet aplega 107 participants i els guanyadors van ser Joan Garcia i Natàlia Parisi
EL PERIÒDIC
MOLLET DEL VALLÈS

Periodic
Unes imatges de la prova de tir de Mollet amb alguns competidors preparats per fer el seu intent Foto: AXA-PATRIMOINE

El Camp de tir de Mollet va tornar a ser un any més des que va desaparèixer el de Sant Julià de Lòria, l'escenari del Campionat d'Andorra de Fosat Olímpic, competició afegida en la onzena edició del Gran Premi Internacional Axa-Patrimoine.

No va ser cap sorpresa veure com es proclamava campió el veterà Joan Tomàs amb una tirada de 125 plats dels quals va encertar 116 demostrant una vegada més ser el referent del país en tir, fet que es referma encara més en ser l'únic andorrà juntament amb Toni Bernadó que ha disputat cinc Jocs Olímpics al llarg de la seva carrera esportiva, que deu estar a prop de les noces d'or.

Quant al Gran Premi, 107 van ser els participants en la onzena edició. En la categoria masculina el guanyador va ser Joan Francesc Garcia, amb un encert de 122 sobre 125 en la tirada inicial i de 21 de 25 en la final, per fer un total de 143 sobre 150. Segon va ser Joan Rodon amb només un punt menys i degut a una primera tirada fluixa (118 de 125) que va arreglar posteriorment amb un 24 de 25 en la final. Tercer va ser Noel Mestre, que en la primera tirada va fer només un punt més que Joan Tomàs (117 punts) i que amb un 22 en la final va acabar amb 139.

En les altres tres categories es va fer una única tirada de 125 plats. En fèmines la millor va ser Natàlia Parisi amb 111 punts, en veterans va guanyar Jordi Brau amb 114 i en júnior, Rubén Clemente amb 104.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT