PUBLICITAT

Andorra Telecom abaixa el preu del MB en itinerància

  • El cost a Portugal, Espanya i França passa de 3 a 0,95 ?
EL PERIÒDIC
ESCALDES-ENGORDANY

Periodic
Casadevall presenta les novetats d'Andorra Telecom, ahir Foto: ANA / M.T.

Andorra Telecom va presentar ahir tres novetats relacionades amb els serveis de dades al mòbil. D'una banda, el preu del MB en itinerància per a la zona 1, que inclou Espanya, França i Portugal, es rebaixa de 3 a 0,95 euros, una promoció que de moment s'oferirà fins a final d'any però la idea és que es pugui mantenir de cara l'any vinent si les negociacions prosperen. A més, tal com ja estan fent els operadors de la Unió Europea, Andorra Telecom avisarà els seus usuaris quan la seva despesa d'Internet en itinerància superi els 20 euros, i anirà enviant missatges quan se superin els 50, els 100, els 200, els 400 euros, i fins a 5.000.

La rebaixa per als països de la zona 1 va començar a ser efectiva des de l'1 de juny i se'n poden beneficiar els 44.100 clients dels forfets Mobiland o de Mobiland contracte.

L'acord no contempla cap rebaixa en les tarifes que suporten els clients dels operadors estrangers quan es connecten a Internet des d'Andorra. De fet, Casadevall va indicar que la majoria dels operadors francesos ja consideren Andorra com un país de la Unió Europea a nivell de tarifes, i que són els operadors espanyols els que continuen cobrant uns preus molt elevats quan els seus clients es desplacen al Principat.

Finalment, a partir d'ahir s'activa el nou servei de dades per a clients de Mobiland Clic, que actualment són 19.588. El servei es podrà activar enviant un SMS al 101 per gaudir de 50 MB per un euro, o enviant un SMS al 102 per disposar de 250 MB per 3 euros. Les dades es podran consumir durant 24 hores, i el servei s'adreça especialment als joves i als turistes que adquireixen una targeta de prepagament, va informar l'ANA.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT