PUBLICITAT

El Xiulet seguirà oferint el servei fins a finals d'agost

  • El comú envia una carta deixant clar que no hi ha haurà renovació
L.F.M.
ENCAMP

El cònsol menor d'Encamp, Jordi Torres, va anunciar ahir la decisió del comú d'allargar la concessió de la ludoteca El Xiulet fins a finals del mes d'agost, «fent cas de les demandes de les famílies afectades»; això sí, Torres també va deixar clar que no tornaran a treure a concurs l'espai, ja que «amb dues ludoteques ja n'hi ha prou per encabir els infants de la parròquia i per evitar un augment de preus».

Així doncs, Torres va explicar que havien enviat una carta a la directora per informar-la i perquè decidís si obria a l'estiu o no, i de la qual «esperem resposta aviat». Però, segons la directora, Pepita Sancho, «nosaltres ja estem donant inscripcions per l'estiu i no deixarem els pares penjats»; de fet, va dir que estan disposats a donar el servei fins la primera setmana de setembre, «que és el que volen els pares».

Pel que fa a la carta, Sancho va dir que no havia rebut cap carta del consistori encampadà dirigida a la seva persona, sinó que havia rebut la mateixa carta que el Comú va enviar a tots els pares, explicant la decisió de mantenir la concessió fins l'agost, però en la qual «no se'm demanava cap resposta». Per tant, Sancho va dir que seguiran donant inscripcions per aquest estiu «com estàvem fent fins ara».

Els pares de la cinquantena d'usuaris d'El Xiulet, fina a 75 a l'estiu, segueixen donant suport a la ludoteca, ja que consideren que les altres dues de la parròquia no tenen les característiques que ofereix el Xiulet. Sancho va afegir que «els pares seguiran lluitant».

LES OBRES / Tal i com va explicar Torres, «quan l'empresa que ocupa les instal·lacions hagi abandonat el local es realitzaran unes obres d'impermeabilització de la terrassa del local i es mantindrà sense ús durant tres o quatre mesos per veure com funciona la parròquia amb els espais privats». Després, el Comú decidirà el futur ús al qual es destinen aquests espais.

Per Sancho les obres «són excuses», i va afegir que «ara que els pares s'han queixat, ja no són tan urgents com abans, i ens deixen tenir obert fins agost». La directora va explicar que el problema real del Comú amb El Xiulet va començar al 3 de maig, quan el consistori els va anunciar que es quedaven sense subvenció i jo «vaig fer una reflexió de lo complicat que seria gestionar el servei». 



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT