PUBLICITAT

Els infants juguen, els grans mengen

  • L'esport i la gastronomia, els dos grans pilars en els que se sustenta l'estiu de Vallnord
C. G.
LA MASSANA

Periodic
Balielles, Rafel i Gabriel presenten les activitats d'estiu, ahir. Foto: ANA / N.M.

Vallnord aposta per la gastronomia per animar l'afluència de visitants durant la temporada d'estiu. La idea és tenir contents als petits i grans. Els petits amb un gran nombre d'activitats (hi haurà més inflables i es mantenen el circuit amb ponis, el trenet elèctric o el circuit amb tirolina, entre d'altres) i els grans amb propostes culinàries aprofitant el bon temps i les espectaculars vistes de la vall. Tal i com va explicar el conseller de Turisme de la Massana, Sergi Balielles, la idea és «crear animació a l'exterior», amb l'organització de barbacoes «estil americanes» durant el cap de setmana.

Amb aquesta aposta, Vallnord confia captar l'atenció també del visitant nacional per tal d'augmentar l'afluència de visitants. També cercant aquest mateix objectiu, el domini ha decidit congelar els preus per «adaptar-se a les circumstàncies» econòmiques actuals, va assegurar el director de l'estació, Martí Rafel.

I sense marxar de l'oferta familiar, aquest 2013 s'ha incorporat com a novetat un Circuit interpretatiu pel circ glacial de Tristaina.

Tot i que les activitats infantils segueixen predominant dins l'oferta d'estiu de Vallnord, s'obre pas amb insistència la vessant més esportiva. Ahir, durant la presentació de la temporada, tant Balielles com Rafel, així com el conseller el conseller de Turisme d'Ordino, Bartumeu Gabriel, treien pit amb un calendari carregat d'esdeveniments internacionals, «complet i ambiciós», a paraules de Balielles. Destaquen cites com la Ultra Trail, la Maxiavalanche, l'Etape Barcelona-Andorra o la Copa del Món de BTT.

En el cas d'aquesta darrera, que es desenvoluparà del 24 al 28 de juliol, caldrà adaptar les instal·lacions per tal d'acollir als 700 participants i 100 equips que hi assistiran, tot un rècord respecte edicions anteriors. Es construirà un pont d'encreuament que permetrà que no s'hagi de tallar la carretera d'accés a Pal durant la competició. A més, s'elimina de l'oferta d'estiu el kàrting, ja que aquest espai s'habilitarà per acollir el pàdoc de la Copa del Món.

Aquest estiu Vallnord estarà obert més dies que mai, va informar Rafel, ja que obre portes aquest mateix cap de setmana i es mantindrà fins al proper 15 de setembre.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT