PUBLICITAT

Canillo i Ordino recuperen la trobada de germanor amb una cursa

EL PERIÒDIC
ORDINO

Periodic
Mitjana i Gabriel, ahir. Foto: ANA / A. R.

Les parròquies de Canillo i Ordino recuperaran aquest dissabte 15 de juny la trobada de germanor que deu o dotze anys enrere els pastors i vaquers canillencs i ordinencs feien per aquestes dates al coll d'Ordino. La trobada, però, no tindrà el mateix caire que antany quan principalment es feia en el sector ramader, sinó que els dos comuns han previst una activitat més lúdica i familiar a través d'una cursa d'orientació.

Segons van explicar ahir els consellers d'Esports i Cultura de Canillo, Àlex Mitjana, i el de Turisme i Esports d'Ordino, Bartumeu Gabriel, l'objectiu de l'organització de la cursa d'orientació és «retrobar el contacte entre les dues parròquies». La cursa es realitzarà el proper dissabte i per participar-hi cal inscripció prèvia –a 3 euros i inclou la botifarrada per dinar– tot i que aquesta es pot fer mitja hora abans de començar l'activitat –a les 11 hores al mateix coll d'Ordino–.

Els detalls de la cursa es mantenen en secret, però sí que l'organització va apuntar que el format serà com el d'un joc de pistes de descoberta de l'entorn del coll d'Ordino. N'hi haurà dues, una de més senzilla per als infants–-que tenen la inscripció gratuïta fins als 8 anys– i una de més complicada per als adults, va informar l'ANA.

Les inscripcions es poden fer al Centre Esportiu, al Palau de Gel, a la Biblioteca de Canillo i a través del web de Muntanya Activa.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT