PUBLICITAT

Vora 2.400 empreses no han presentat els comptes del 2010

  • El Govern facilitarà els tràmits per donar de baixa les societats
C. G.
ANDORRA LA VELLA

El BOPA va publicar ahir les multes proposades a les empreses que no van dipositar els comptes anuals corresponents al 2010. Són gairebé 2.400 empreses. L'edicte estableix unes sancions de 601 euros per a cada empresa excepte en un cas que és de 1.300 euros. El total reclamat ascendeix a 1.433.164 euros.

Cinca va assegurar que un «nombre molt significatiu» d'aquestes empreses que segueixen sense presentar els comptes «estan inactives», i que per tant, la gran majoria de les societats del país sí que compleixen amb la normativa. Hi ha molts casos de propietaris que es troben en parador desconegut. Amb tot, i per tal d'actualitzar el registre de societats, el Ministeri d'Economia està preparant modificacions legislatives perquè sigui més fàcil liquidar una empresa sense activitat. El ministre va reconèixer que actualment aquests tràmits no són senzills.

Les 2.375 empreses que apareixen a la llista disposen d'un termini de deu dies hàbils per examinar l'expedient, al·legar i presentar els documents i les justificacions que considerin pertinents.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT