Ferran Teixidó s'adjudica la Cuita del Sol 2013

ESCALDES-ENGORDANY

Ferran Teixidó (dreta), al podi. Foto: EL PERIÒDIC

Ferran Teixidó és ara mateix el corredor més en forma de l'equip sènior de la Federació Andorrana de Muntanyisme (FAM) i ha tornat a demostrar-ho adjudicant-se la Cuita del Sol 2013, segona prova del Català de curses verticals, amb un temps de 38min 5s i avantatjant en 23 segons al segon classificat, Oriol Cardona (EC Camprodon) i en més de quatre minuts al tercer, l'andorrà del Club d'Atletisme Valls d'Andorra Jordi Royo.

En la cursa, amb 5,4 quilòmetres de distancia i 1.670 metres de desnivell, s'hi van donar cita d'altres andorans com ara Jaume Planella, 16è en la general i segon sub-23, el veterà Tommy Haytree, 17è, o els integrants del Centre de Tecnificació de Muntanyisme Marc Haytree i David Pérez, 4t i 11è en la cursa de joves.

En fèmines la guanyadora va ser Mavi Gil amb una marca de 49minuts 50 segons i l'andorrana Anna Artal es va quedar a les portes del podi amb una quarta posició.

GUILLEM COLELL, SEGON A IGUALADA / En escalada en bloc, el jove de la FAM Guillem Colell va ocupar la segona posicióc del podi de la categoria sub-18, en la segona cita de la Copa Catalana d'escalada en bloc disputada a Igualada. El també membre del Centre de Tecnificació d'Escalada Noam Goldin va ser el cinquè i Roger Colell, germà petit de Guillem, va obtenir l'onzè lloc.