Un gol de Luigi permet Andorra sumar el tercer punt de la història

• El combinat de Justo Ruiz treu un empat a Estònia (1-1) després de quatre anys en blanc
TALLINN

Després de tres derrotes per 0-3 en els tres primers partits de l'Europeu sub-21 contra Rússia i davant Bulgària fora i a casa, aquest dos últims partits jugats en els darrers deu dies, la selecció ha obtingut un valuosíssim premi a Estònia, on ahir va aconseguir un empat (1-1).

Un punt, per tant, que arriba després de quatre anys en blanc i que es tracta del tercer que suma en la seva història, el primer a domicili, després del 0-0 aconseguit davant Islàndia al 2006 i de l'1-1 davant Illes Fàroe al 2009, tots dos al Comunal.

Tot el combinat de Justo Ruiz, des del primer a l'últim jugador, van ser els culpables d'aquesta gesta a base de defensa, de sacrifici i de creure en les seves possibilitats, que no eren moltes, donat que Estònia es va avançar en el marcador al minut 35 mitjançant Podholjuzin després d'una falta. L'1-0 no va desanimar i en la segona part, l'heroi dels tricolors, Luigi San Nicolás, va fer esclatar l'alegria en la banqueta tricolor en empatar al minut 52. H